Infrashape Horizontal

Az INFRASHAPE HORIZONTAL szuper előnyeiről részletesen olvashattok a weboldalon az INFRASHAPE HORIZONTAL menüpontunkban. Azonban itt egy kicsit személyesebben szeretnénk róla beszélni,vhogy saját tapasztalatainkat is megosszuk veletek.

Választásunk nem véletlenül esett erre a gépre, hiszen jelenleg ez az egyetlen olyan trainergép, ami a leghamarabb hozza a várt eredményeket. Ezt mikor megtudtuk gyorsan ki is próbáltuk, s amint megtapasztaltuk jótékony hatásait - igen mert ebből több is van! Azonnal tudtuk, hogy ezt a csodamasinát a lehető legtöbben meg kell, hogy ismerjék! Számos  problémára ad megoldást! A mi célunk pedig az, hogy minél több mindenkin segítsünk, aki szeretne egyszerűbben egészségesebb és fittebb életmódra váltani.


Már az első alkalommal értünk el vele eredményeket

Az infrashape már az első alkalommal is hoz eredményt, méghozzá nagyon erős izomlázat és súlycsökkenést is, amely részben a vízvesztés (ezért feltétlenül szükséges a megfelelő folyadékbevitel edzés közben!) Legalább másfél liter! Edzés során az erősség állítható, de a vákuum és az infralámpa melegsége miatt a tekerés nem a legegyszerűbb. Szerencsére némiképp elvonhatjuk figyelmünket a szuperszónikus kijelzővel, ami telefonnal is összeköthető, így hallgathatjuk kedvenc zenéinket vagy megnézhetünk egy röviebb filmet. Persze mindehhez olyan környezet is szükséges, hogy ne zavarhasson semmilyen külső tényező. Ezért rendeztük be saját INFRASHAPE termünket úgy, hogy csendes, kellemes és luxus hangulatban kapcsolódhass ki. Ebben segítenek a harmonikus színek és a meleg tompított fények. Minden arra szolgál, hogy edzés közben a lehető legjobban érezd magad.


Mi is segítünk, hogy elérd a célodat!

Fontosnak tartottuk azt is, hogy a lehető legnagyobb szakértelemmel segítsük vendégeinket. Ezért első alkalommal elmagyarázzuk személyesen is hogyan működnek a gép funkciói, hogyan lehet elvégezni egyes igény szerinti beállításokat. Ezután körbetekerünk egy speciális fólianadrággal amely mégjobban segíti a zsírégetést. Az edzéshez vitalizáló italt választhatsz, mely segíti az elveszett vitaminok újboli bevitelét. Bőröd szépségéért hatékony narancsbőr elleni és hidratáló krémek közül választhatsz, mellyel edzés előtt bekenheted magad.

Az edzés fárasztó, ám nagyon hatékony és idővel - minél fittebb leszel- annál jobban fogod bírni. Első látványosság a súlyveszteség mellett a narancsbőr csökkenése lesz, hiszen a különböző gépfunkciók célzottan kezelik. Vékonyodik a comb, a has, ráadásul a karok vonalai is szebb sziluettet rajzolnak majd. Emellett fontos a megfelelő és egészséges táplálkozás, melyben segítünk akár egyénre szabottan is.


Hohl Bernadett edző

Szeretnénk nektek bemutatni Hohl Bernadettn(Detti)nFitness edző Életmód és táplálkozási tanácsadót! (már láthattátok nálunk). Volt olyan kedves, hogy írt nekünk pár hasznos tanácsot étkezésekről! Ezeket a nagyon jó tippeket megkapjátok ajándékba szalonunkban! Hiszen tudjátok muszáj tartani a megfelelő étkezést is! Amennyiben több kérdés merülne fel bennetek keressétek bizalommal!

Be fit be happy detty fitnesz

 PRÓBÁLD KI TE IS! KÉRJ IDŐPONTOT!