Ismerd meg a stúdiót!

Ramóna és Cristian az INFRASHAPE és SZOLÁRIUM szalont 2019 januárjában nyitották azzal a céllal, hogy egy igazán színvonalas szépségstúdió legyen elérhető az Albertirsán és környékén élők számára. Állateledel boltjuk melletti üresen álló helyiségeket meghódították, és nem sokkal utána meg is álmodták mottójukat. Egészség, szépség, kikapcsolódás, igényes környezet! Testvéri összefogással nekiláttak ennek az álomnak a megvalósításához. Persze kicsit izgultak, hiszen nem tudták milyen fogadtatásra talál majd újításuk.

"Stúdiónkba csakis prémium minőségű trénergépet szerettünk volna, amellyel hosszú távra tervezhetünk. Amint megismertük és kipróbáltuk az INFRASHAPE HORIZONTALT, bizonyossá vált számunkra, hogy ez a gép telitalálat! Hiszen nagyon hamar hihetetlen eredményeket sikerült vele elérni, ráadásul használata is nagyon élvezetes volt."

Miután megtalálták a testhezálló trénergépet, máris színesebbé tetették a palettát egy magas színvonalú Ergoline és egy hihetetlenül dekoratív Sundeco szoláriummal. Természetesen ebben is a tökéletességre törekedtek.


Pozitív nyitás

"Emlékszünk amint beélesítettük a facebook oldalt, nagyon sokan nyitottan, érdeklődve álltak hozzá ehhez a nagyszerű szolgáltatáshoz. Ennek nagyon örültünk, hiszen izgultunk hogy ez az újdonság milyen fogadtatásra talál majd az emberek körében. Hamarosan elkezdett izzani a facebook chat, mindenki azonnal ki akarta próbálni a csodagépet."

Elkezdték az időpontokat osztogatni és látva a kezdeti pozitívumokat, a tettek mezejére lépve további fejlesztésekbe fogtak. Ezeket ma már a vendégek élvezhetik is. Ilyen például a gyereksarok, ahol kedves játékokkal játszhatnak a kicsik, és a személyre szabott étrend, melyben Hohl Detti -Be Fit Be Happy- edző és tanácsadó segít.

Céljuk nemcsak egy szépség stúdió létrehozása volt, hanem egy barátságos hely megteremtése is, ahol kikapcsolódni térhet be minden kedves vendég. A stúdió FACEBOOK oldalán is várnak mindenkit szerettel! Itt értesülhet mindenki az újdonságokról, hasznos tippekről és az aktuális akciókról, nyereményjátékokról, a tagok eredményeiről.

Legyél te is az Infrashape-Albertirsa csoport tagja, ezzel segítve a célt, hogy egészségesebb és fittebb lehess egy jó hangulatú, barátságos társaságban!

Ha érdekel téged is ez a szuper újdonság vedd fel velük a kapcsolatot  KAPCSOLAT és szépülj jó hangulatban!

 Albertirsa szépségszalon