Infrashape Horizontal

Az Infrashape Horizontal:

 Az InfraShape Horizontal a jelenleg ismert legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló gép, amely rendkívül intenzív zsírégetést tesz lehetővé. Az újszerű technológiának köszönhetően előidézi a gyors fogyást, melynek eredményeképp egy alkalommal akár 2200-3000 kalóriát is elégethet a test. Esztétikus, korszerű megjelenése mellett az infrashape használata biztonságos és kényelmes. Ez további innovatív kiegészítőinek is köszönhető, melyek magukba foglalják: 


Az Infrashape Horizontal használatának előnyei:

Összességében állíthatjuk, hogy az Infrashape Horizontal a legújabb generációs alakformáló eszköz, amely csodás fogyást és feszes bőrt eredményez. Nincs életkor vagy kondíció megkötés, mindenki a saját terhelhetőségéhez igazítottan léphet előre megálmodott célja felé, hiszen biztonságos edzéslehetőséget nyújt komoly súlytöbblettel rendelkezőknek és azoknak, akik nincsenek hozzászokva a testmozgáshoz. Ez a gép különleges kialakításának köszönhető, mert használata során nem éri terhelés a gerincet és az ízületeket, nincs utána derék vagy hátfájdalom. Az edzés során a plusz kilók fekve, könnyedén adhatóak le, s közben van lehetőség akár zenét is hallgathatni vagy a neten szörfözni, mely által még élvezetesebbé válik az edzés.

A berendezés hatásmechanizmusának része a nyomás alatti vákumos masszírozás és az infrasugaras technológia. A kettő együttes alkalmazása révén több energiát használ fel a vendég, és az alakformáló hatás is intenzívebb. Ehhez kollagén kezelés is társul, mely segít fiatalon tartani a bőrt.

A fizikai edzés és az infrasugarak együttes alkalmazása

A gép kiegészítői mind elősegítik a pozitív eredményeket. Az infralámpa a sejteket mozgásra készteti, aktivizálja, ezzel elősegítve a test természetes hőképzését, mely beindítja a méregtelenítést, zsírégetést és fogyást. (Gondoljunk csak a hagyományos infraszaunára, ami  közkedvelt az emberek számára. Működési elve ugyanaz.) A vákum segít, hogy a test több kalóriát égessen el, fokozza a vérellátást, edzi az ereket. A kozmetikában is használatos kollagénlámpa pedig aktivizálja a kollagénsejteket. Fogyás, hízás vagy terhesség után a bőrön megjelenő striák kezelésére, bőr struktúrájának javítására is alkalmas.
 
A csodás hír az, hogy az InfraShape Horizontal nemcsak a megdolgoztatott területeken fogyaszt! Az izzadás intenzív a test egész felületén. Ha az anyagcsere fokozódik az infralámpa hőjének hatására, akkor a test reakciója a fokozottabb izzadás. A verejtékezés pedig kiterjedhet olyan testrészekre is, melyek egyébként nem szoktak így reagálni. Így akár a kar is karcsúsodhat néhány alkalom után.
 

Az Infrashape Horizontal használata:

Az edzés elkezdése előtt, lehetőség van arra, hogy a problémás részeket bekend egy speciális zsírégető krémmel, mely szalunkban is kapható. Ez után egy fólia alsót kell felvenni, amelytől még hatékonyabb lesz a tréning. Érdemes minél kevesebb ruhát viselned, pl. egy rövid edzőoverált vagy fürdőruhát.

Az edzés megkezdésekor az infrashapeben található lejátszóban beállítható kedvenc műsorod vagy zenéd. Ügyelj rá, hogy legyen melletted elég folyadék, (legalább 1,5 liter) mert edzés során sok vizet fogsz veszíteni. Kínálatunkban számos vitalizáló ital kapható, mely segítségével teljes körűen biztosíthatod szervezeted számára a megfelelő folyadék és vitamin utánpótlást. Ha úgy érzed nagyon meleged van, szabályozhatod a többfokozatú infralámpa erősségét, le is tudod kapcsolni, ha szeretnéd. Végül edzés után a stúdióban van lehetőség lezuhanyoznod. A tréning mellett javasoljuk az egészséges táplálkozást a teljes hatás elérése érdekében. Ehhez segítünk egyénre szabott étrend összeírásával.


Próbaedzés az Infrashape Horizontal gépen

Ha szeretnéd kipróbálni és először vagy nálunk, akkor kedvezményes áron kipróbálhatod! Hohl  Bernadett (Detti) Fitness edző Életmód és táplálkozási tanácsadó által összeírt hasznos tippeket adjuk ajándékba az első alkalommal! Kérj időpontot elérhetőségünk egyikén. Már első alkalom után érezhető lesz az eredmény! Ha tetszett és meg vagy elégedve, akkor szalonunkban igényelhetsz bérletet, mellyel további kedvezményre leszel jogosult! Az árakat lejjebb megtekintheted.


Ellenjavallat

Az Infrashape Horizontal használata nem ajánlott az alábbi esetekben:


Infrashape gyors fogyás Albertirsa

INFRASHAPE ÁRAK